Vrede Oord Holding B.V.

Vrede Oord Holding B.V. is een Kampeerterrein gelegen aan Kieftveen 37 in Voorthuizen.

Meer informatie over Vrede Oord Holding B.V. in Voorthuizen

Familiepark TOP Totaal Vredeoord, voorheen bekend als Camping Vrede Oord, biedt de mogelijkheid om een eigen vakantiewoning te bezitten. Deze vakantiewoningen zijn luxe ingericht en van alle gemakken voorzien, waardoor het een uitstekende investering is. Daarnaast is het ook mogelijk om te kamperen of iets te huren op het park. De openingstijden van de receptie, de pizzeria en het restaurant zijn te vinden op de website. TOP Totaal is een gerenommeerd bedrijf dat gespecialiseerd is in recreatiewoningbouw. Het park ondergaat momenteel een make-over om een mooi, gezellig en sfeervol recreatiepark te worden, waarbij het familiaire karakter behouden zal blijven. Er wordt momenteel gewacht op groen licht voor de uitbreiding van het park naar het naastgelegen grasland. Daarnaast wordt er gewerkt aan een nieuwe website voor alle informatie.

Wil je weten wat Vrede Oord Holding B.V. verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Vrede Oord Holding B.V. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Vrede Oord Holding B.V.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Vrede Oord Holding B.V. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Barneveld. Opzoek naar Vrede Oord Holding B.V. reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Vrede Oord Holding B.V.

Bezoekers bekeken ook