Voorde Barneveldse Beek

Voorde Barneveldse Beek is een Wandelroutes gelegen aan 4GW7+GQ in Achterveld.

Meer informatie over Voorde Barneveldse Beek in Achterveld

De Barneveldse Beek, ook wel bekend als de Flierbeek, is een belangrijke beek in de Gelderse Vallei in Nederland. Het is verantwoordelijk voor een groot deel van de afwatering in dit gebied en wordt onderhouden door het Waterschap Vallei en Veluwe. De beek begint op de grens van de Veluwe en de Gelderse Vallei en stroomt naar het westen, waar het voor lange tijd de grens vormt tussen de gemeenten Ede en Barneveld. Vervolgens stroomt de beek door het zuidelijke deel van het dorp Barneveld en vormt het de grens tussen de woonwijken Barneveld-Zuid en De Burgt. Daarna stroomt de beek verder in noordnoordwestelijke richting en ontvangt zijbeken zoals de Kleine Barneveldse Beek, Esvelderbeek en Hoevelakense Beek. Uiteindelijk mondt de Barneveldse Beek uit in het Valleikanaal in Amersfoort, via de Barneveldse Sluis. Het Waterschap heeft meer dan 20 stuwen geplaatst om het waterpeil te reguleren, en heeft vispassages aangelegd bij deze stuwen zodat vissen de beek kunnen bereiken. In 2020 waren er al 13 vispasseerbare stuwen in de Barneveldse Beek.

Wil je weten wat Voorde Barneveldse Beek verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Voorde Barneveldse Beek of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Voorde Barneveldse Beek? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Voorde Barneveldse Beek het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Barneveld. Opzoek naar Voorde Barneveldse Beek reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Voorde Barneveldse Beek

Bezoekers bekeken ook