Volvo Klassiekers

Volvo Klassiekers is een Autobedrijf/Garage gelegen aan Valkseweg 104C in Barneveld.

Meer informatie over Volvo Klassiekers in Barneveld

Bijna 20 jaar geleden begon een hobby in een kippenschuur in Kootwijkerbroek en is nu uitgegroeid tot een gespecialiseerd Volvo bedrijf in Barneveld. Ze hebben twee panden met een showroom, werkplaats en magazijn voor Volvo-onderdelen. Vanaf 2018 hebben ze hun assortiment zelfs uitgebreid met Saab onderdelen. Klanten zijn erg tevreden over het bedrijf en prijzen de klantenservice, vriendelijk personeel en aandacht voor kwaliteit en preventief onderhoud. Het adres van het bedrijf is Valkseweg 104C, 3771 SH Barneveld en de openingstijden zijn maandag t/m vrijdag van 09:00 - 12:00 uur en 13:00 - 16:00 uur, op zaterdag alleen op afspraak.

Wil je weten wat Volvo Klassiekers verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Volvo Klassiekers of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Volvo Klassiekers? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Volvo Klassiekers het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Barneveld. Opzoek naar Volvo Klassiekers reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Volvo Klassiekers

Bezoekers bekeken ook