Volleybalvereniging SSS Barneveld

Volleybalvereniging SSS Barneveld is een Volleybalclub gelegen aan Rietberglaan 4 in Barneveld.

Meer informatie over Volleybalvereniging SSS Barneveld in Barneveld

Volleybalvereniging SSS heeft twee punten behaald in de wedstrijd tegen de A-Capella's. Daarnaast heeft SSS een prachtig sponsorbedrag van €2357,09 ontvangen dankzij de stemmen van Rabobank-leden bij de Rabo Clubsupport. In de sporthal worden de komende week onderhoudswerkzaamheden uitgevoerd aan de doucheruimtes. Heren 2 heeft drie wedstrijden gespeeld met drie verschillende coaches en alle drie gewonnen. Dames 1 heeft alle punten behaald in de wedstrijd in Capelle. Willem Terhorst heeft de 56e prestatiebeker ontvangen tijdens de algemene ledenvergadering. Tot slot staan er in oktober twee activiteiten op de agenda: het FIFA-toernooi en het SSS-feest.

Wil je weten wat Volleybalvereniging SSS Barneveld verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Volleybalvereniging SSS Barneveld of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Volleybalvereniging SSS Barneveld? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Volleybalvereniging SSS Barneveld het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Barneveld. Opzoek naar Volleybalvereniging SSS Barneveld reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Volleybalvereniging SSS Barneveld

Bezoekers bekeken ook