Visspeciaalzaak 't Visnet

Visspeciaalzaak 't Visnet is een Restaurant gelegen aan Nieuwstraat 38 in Barneveld.

Meer informatie over Visspeciaalzaak 't Visnet in Barneveld

Bij Barneveld Fish in Barneveld kunt u genieten van de meest smaakvolle, verse en gezonde vis. Van gebakken vis tot visschotels, er is voor ieder wat wils. De vis wordt bereid met vakmanschap en u kunt ook speciale wensen doorgeven. U kunt ons telefonisch bereiken op 0342 - 490110 en u kunt ook langskomen in onze vernieuwde lunchroom. Meld u aan voor de nieuwsbrief om als eerste op de hoogte te zijn van onze acties. Ons adres is Nieuwstraat 38, 3771 AT Barneveld.

Wil je weten wat Visspeciaalzaak 't Visnet verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Visspeciaalzaak 't Visnet of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Visspeciaalzaak 't Visnet? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Visspeciaalzaak 't Visnet het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Barneveld. Opzoek naar Visspeciaalzaak 't Visnet reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Visspeciaalzaak ’t Visnet

Bezoekers bekeken ook