Villa Hillegonda Salon Schoonheidsverzorging

Villa Hillegonda Salon Schoonheidsverzorging is een Schoonheidssalon gelegen aan Spoorstraat 15 in Barneveld.

Meer informatie over Villa Hillegonda Salon Schoonheidsverzorging in Barneveld

Villa Hillegonda is een salon met kennis, passie en persoonlijke aandacht voor uw huid. Ze zijn gespecialiseerd in microdermabrasie, Intraceuticals en lichttherapie. Daarnaast sturen ze ook regelmatig een nieuwsbrief. De salon heeft openingstijden van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur, met uitzondering van dinsdag, wanneer ze gesloten zijn. Avonden zijn mogelijk op afspraak. De schoonheidsspecialist bij Villa Hillegonda is Petra Steevens, en ze is een kernlid van ANBOS.

Wil je weten wat Villa Hillegonda Salon Schoonheidsverzorging verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Villa Hillegonda Salon Schoonheidsverzorging of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Villa Hillegonda Salon Schoonheidsverzorging? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Villa Hillegonda Salon Schoonheidsverzorging het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Barneveld. Opzoek naar Villa Hillegonda Salon Schoonheidsverzorging reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Villa Hillegonda Salon Schoonheidsverzorging

Bezoekers bekeken ook