VIER! Voorthuizen

VIER! Voorthuizen is een Kerk gelegen aan Hoofdstraat 142 in Voorthuizen.

Meer informatie over VIER! Voorthuizen in Voorthuizen

De VIER Viering is een maandelijkse bijeenkomst waar gewone mensen samenkomen om de liefde van God te vieren. Op 22 oktober 2023 zal de volgende viering plaatsvinden met als thema 'Wie kies jij?'. Er zullen vijf bijbelse leiders worden voorgesteld en de vraag is wie je zou kiezen en waarom, met het oog op de aankomende verkiezingen voor de Tweede Kamer. Bij VIER is iedereen welkom, van zoekers en twijfelaars tot zekerweters en betweters, van jong tot oud. De VIER Vieringen vinden plaats op de vierde zondag van de maand van 11.30 uur tot 12.30 uur op Hoofdstraat 142 in Voorthuizen. Naast de reguliere VIER Vieringen worden er ook VIER! Events georganiseerd, zoals VIER! KerstVIER! en de cursus VIER! mamacafe! Bij VIER kun je leeftijdsgenoten ontmoeten en hopelijk jezelf en misschien zelfs God. VIER! biedt een plek van ontmoeting in het hart van Voorthuizen en staat open voor verschillen en luistert naar elkaar. Samen ontdekken ze wat God te zeggen heeft en verschillende belevingen vullen elkaar aan, met de Bijbel als bron. Er is ruimte om alle vragen te stellen en hoewel VIER niet op elke vraag een antwoord heeft, zoeken ze graag met je mee. Het VIER-netwerk prikkelt je gedachten en gevoelens. De VIER-events en VIER-ingen zijn bedoeld om je te verdiepen in.

Wil je weten wat VIER! Voorthuizen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van VIER! Voorthuizen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij VIER! Voorthuizen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je VIER! Voorthuizen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Barneveld. Opzoek naar VIER! Voorthuizen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. VIER! Voorthuizen

Bezoekers bekeken ook