Veluwer Bouw

Veluwer Bouw is een Bouwbedrijf gelegen aan Van Schothorststraat 11 in Barneveld.

Meer informatie over Veluwer Bouw in Barneveld

Veluwer bouw is een allround bouwbedrijf uit Barneveld dat zowel voor particuliere als zakelijke opdrachtgevers werkt. Ze hebben een voorliefde voor materialen met een lange levensduur en kunnen aan al uw bouwwensen voldoen, zoals een comfortabele uitbouw, extra slaapkamers op zolder, het verduurzamen van een compleet huis, de bouw van een veranda of tuinkantoor, en nog veel meer. Ze hebben ook verschillende projecten gerealiseerd, zoals een woonhuis renovatie in Nijkerk, een stijlvolle veranda in Kootwijkerbroek, een aanbouw met veranda in Barneveld, een luxe carport in Ermelo, en nog veel meer. Daarnaast is Veluwer bouw op zoek naar vakbekwame timmermannen en leerling timmermannen om hun team te versterken. Ook bieden ze de mogelijkheid om woningen en panden te verduurzamen met behulp van isolatie, hoog rendement beglazing, nieuwe kozijnen en zonnepanelen. Neem contact op met Veluwer bouw voor meer informatie.

Wil je weten wat Veluwer Bouw verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Veluwer Bouw of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Veluwer Bouw? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Veluwer Bouw het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Barneveld. Opzoek naar Veluwer Bouw reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Veluwer Bouw

Bezoekers bekeken ook