VeldhuizenVersteeg schilders

VeldhuizenVersteeg schilders is een Schilder gelegen aan Hoofdstraat 90a in Voorthuizen.

Meer informatie over VeldhuizenVersteeg schilders in Voorthuizen

Veldhuizen Versteeg Schilders is een schildersbedrijf in de gemeente Barneveld en daarbuiten. Ze bieden verschillende diensten aan, zoals schilderwerk, behangwerk, renovatie en glaszetten. Op hun website kun je een kijkje nemen bij hun projecten om een idee te krijgen van hun werk. Als je vragen hebt of een offerte wilt, kun je contact met hen opnemen. Ze zijn ook actief op Facebook. Het laatste nieuws is dat ze verhuisd zijn naar Hoofdstraat 90-A in Voorthuizen, waar ze nu een mooie ruimte hebben voor opslag, kantoor en werkplaats. Ze hopen op een goede samenwerking met hun klanten. Het bedrijf heeft meer dan 40 jaar ervaring in het schildersvak en richt zich zowel op de zakelijke als particuliere markt. Ze bieden binnen- en buitenschilderwerk aan, evenals renovatie van houtrot, wandbekleding en glasplaatsing. Op hun website staan ook foto's van hun projecten, waaronder een monumentaal pand dat weer in goede staat is gebracht en een voorwerp dat is verguld. Je kunt contact met hen opnemen via telefoon of e-mail.

Wil je weten wat VeldhuizenVersteeg schilders verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van VeldhuizenVersteeg schilders of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij VeldhuizenVersteeg schilders? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je VeldhuizenVersteeg schilders het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Barneveld. Opzoek naar VeldhuizenVersteeg schilders reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. VeldhuizenVersteeg schilders

Bezoekers bekeken ook