Van Veldhuizen Bouwbedrijf

Van Veldhuizen Bouwbedrijf is een Aannemer gelegen aan Mandenvlechterslaan 11 in Voorthuizen.

Meer informatie over Van Veldhuizen Bouwbedrijf in Voorthuizen

Van Veldhuizen Bouwbedrijf is een allround bouwbedrijf met ruime ervaring. Ze bieden verschillende diensten aan, zoals nieuwbouw, verbouwingen, onderhoud, renovaties, timmerwerk en verduurzaming. Ze staan bekend om hun kwaliteit, servicegerichtheid en streven naar perfectie. Gerard van Veldhuizen is de eigenaar van het bedrijf en hij zorgt ervoor dat er samengewerkt wordt met de klant en andere partijen om tot het beste resultaat te komen. Het bedrijf is in het bezit van de juiste papieren en diploma's, waaronder het vakdiploma aannemer, wat de klant zekerheid geeft over de betrouwbaarheid van het bedrijf. Bij Van Veldhuizen Bouwbedrijf worden kosten vooraf duidelijk gemaakt, zodat er geen verrassingen achteraf zijn. Ze streven naar een perfect eindresultaat en zijn gevestigd in Voorthuizen en omstreken.

Wil je weten wat Van Veldhuizen Bouwbedrijf verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Van Veldhuizen Bouwbedrijf of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Van Veldhuizen Bouwbedrijf? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Van Veldhuizen Bouwbedrijf het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Barneveld. Opzoek naar Van Veldhuizen Bouwbedrijf reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Van Veldhuizen Bouwbedrijf

Bezoekers bekeken ook