Van Top tot Teen Schoonheidssalon & Medisch Pedicure

Van Top tot Teen Schoonheidssalon & Medisch Pedicure is een Schoonheidssalon gelegen aan Brugveenseweg 67 in Voorthuizen.

Meer informatie over Van Top tot Teen Schoonheidssalon & Medisch Pedicure in Voorthuizen

Van Top tot Teen is een schoonheidssalon en pedicure in Voorthuizen, waar je terecht kunt voor diverse behandelingen op het gebied van huidverzorging, huidverbetering, ontspanning, ontharing en (medische) pedicure. Petra Franck is de eigenaar van de salon en biedt verzorgende behandelingen aan van top tot teen. Ze is gespecialiseerd in het behandelen van huidproblemen, schimmels en fibromen en kan ook helpen bij voetproblemen van diabetici en kankerpatiënten. Van Top tot Teen werkt alleen met professionele producten die de natuurlijke werking van de huid zo goed mogelijk nabootsen. De salon is lid van ProVoet Brancheorganisatie en Anbos Schoonheidsverzorging.

Wil je weten wat Van Top tot Teen Schoonheidssalon & Medisch Pedicure verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Van Top tot Teen Schoonheidssalon & Medisch Pedicure of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Van Top tot Teen Schoonheidssalon & Medisch Pedicure? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Van Top tot Teen Schoonheidssalon & Medisch Pedicure het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Barneveld. Opzoek naar Van Top tot Teen Schoonheidssalon & Medisch Pedicure reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Van Top tot Teen Schoonheidssalon & Medisch Pedicure

Bezoekers bekeken ook