Van Ginkel Houtskeletbouw

Van Ginkel Houtskeletbouw is een Bouwbedrijf gelegen aan Mercuriusweg 20 in Barneveld.

Meer informatie over Van Ginkel Houtskeletbouw in Barneveld

Bij Van Ginkel Houtskeletbouw combineren ze de voordelen van prefab met houtskeletbouw, waardoor ze snelle, efficiënte en duurzame bouwprojecten kunnen realiseren. Ze werken vanuit Barneveld en bieden prefab daken, wanden en woningen aan voor zowel bouwbedrijven als particulieren in heel Nederland. Het team bestaat uit ervaren vakmensen die graag met hout werken en streven naar klanttevredenheid. Prefab daken zijn geschikt voor renovatie- en nieuwbouwprojecten en zorgen voor tijdbesparing en minder overlast voor bewoners. Daarnaast kunnen ze ook prefab wanden leveren, zoals binnenwanden en wanden voor een dakopbouw of aanbouw, waardoor extra ruimte gecreëerd kan worden. Naast woningbouw bieden ze ook prefab vakantiewoningen en tuinverblijven aan. Van Ginkel Houtskeletbouw heeft al diverse projecten succesvol afgerond en staat bekend om hun hoogwaardige prefab bouwmethode.

Wil je weten wat Van Ginkel Houtskeletbouw verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Van Ginkel Houtskeletbouw of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Van Ginkel Houtskeletbouw? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Van Ginkel Houtskeletbouw het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Barneveld. Opzoek naar Van Ginkel Houtskeletbouw reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Van Ginkel Houtskeletbouw

Bezoekers bekeken ook