Van Ee Bouw en Timmerwerken

Van Ee Bouw en Timmerwerken is een Bouwbedrijf gelegen aan Heestereng 23 in Barneveld.

Meer informatie over Van Ee Bouw en Timmerwerken in Barneveld

Van Ee Bouw en Timmerwerken is een bouwbedrijf gevestigd in Barneveld en opgericht in 2013. Ze zijn gespecialiseerd in nieuwbouw, verbouw, aanbouw, renovatie en andere bouwwerkzaamheden. Het bedrijf werkt samen met specialisten om projecten van begin tot eind uit te voeren. Ze zorgen ervoor dat er één aanspreekpunt is voor het gehele project. Ze hechten veel waarde aan het bespreken van alle wensen met de opdrachtgever voordat ze een offerte uitbrengen. Ze denken altijd mee om tot een goed eindresultaat te komen en streven naar een duidelijke en complete offerte zonder verrassingen achteraf. Hun diensten omvatten onder andere nieuwbouw, verbouw, aanbouw, dakopbouw, dakrenovatie, dakkapellen, tuinverblijven, kozijnen, badkamers, utiliteitsbouw, hallenbouw en overige bouwwerkzaamheden. Voor meer informatie of een vrijblijvend gesprek kunnen geïnteresseerden contact opnemen met Van Ee Bouw en Timmerwerken.

Wil je weten wat Van Ee Bouw en Timmerwerken verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Van Ee Bouw en Timmerwerken of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Van Ee Bouw en Timmerwerken? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Van Ee Bouw en Timmerwerken het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Barneveld. Opzoek naar Van Ee Bouw en Timmerwerken reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Van Ee Bouw en Timmerwerken

Bezoekers bekeken ook