Van de Kolk Bouw B.V.

Van de Kolk Bouw B.V. is een Bouwbedrijf gelegen aan Koningsweg 29 in Garderen.

Meer informatie over Van de Kolk Bouw B.V. in Garderen

Maak kennis met Van de Kolk, een bouwbedrijf in Garderen. Ze zijn op zoek naar mensen die willen bouwen en zich willen ontwikkelen. Kwaliteit is erg belangrijk voor hen, of het nu gaat om kleine of grote projecten. Ze werken aan projecten alsof het hun eigen huis is. Van de Kolk is een familiebedrijf en hecht veel waarde aan duurzame relaties. Ze willen mooie projecten bouwen die de aandacht trekken, ongeacht hoe de markt zich ontwikkelt. Het bedrijf heeft een gezonde financiële positie en heeft ervaring in projectontwikkeling. Ze werken samen met verschillende opdrachtgevers en staan open voor nieuwe projecten. Er zijn ook enkele uitgelichte projecten waar ze momenteel aan werken. Het bedrijf heet ook een nieuwe medewerker welkom.

Wil je weten wat Van de Kolk Bouw B.V. verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Van de Kolk Bouw B.V. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Van de Kolk Bouw B.V.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Van de Kolk Bouw B.V. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Barneveld. Opzoek naar Van de Kolk Bouw B.V. reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Van de Kolk Bouw B.V.

Bezoekers bekeken ook