Van Dam ComputerService

Van Dam ComputerService is een Computerservice gelegen aan Voltastraat 16-1 in Barneveld.

Meer informatie over Van Dam ComputerService in Barneveld

Van Dam Computerservice is een persoonlijk en flexibel bedrijf dat snelle en betaalbare oplossingen biedt. Ze staan bekend om hun korte lijnen en zijn altijd bereid om klanten te ontvangen voor een kop koffie. Het team bestaat uit Wilbert van Dam, de eigenaar, Ryan Hooymaijers, de systeembeheerder, en Roelanda Thomassen - Donkersteeg, de administratief medewerkster. Ze zijn allemaal enthousiast over technologie en delen graag hun voorkeuren, zoals smartphones, schepijs en koffie. Het bedrijf is bereikbaar via telefoon, e-mail en post, en is geopend van maandag tot en met vrijdag van 09:00 tot 17:30 uur.

Wil je weten wat Van Dam ComputerService verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Van Dam ComputerService of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Van Dam ComputerService? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Van Dam ComputerService het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Barneveld. Opzoek naar Van Dam ComputerService reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Van Dam ComputerService

Bezoekers bekeken ook