Van Bladeren Rijschool

Van Bladeren Rijschool is een Rijschool gelegen aan Frans Halsstraat 93 in Voorthuizen.

Meer informatie over Van Bladeren Rijschool in Voorthuizen

Van Bladeren Rijschool is een rijschool in Voorthuizen en omgeving die autorijlessen aanbiedt. Ze hebben een nieuwe Peugeot 308 TDI als lesauto, waarin je kunt lessen op maandag tot en met vrijdag, zowel overdag als 's avonds. De lessen duren 60 of 90 minuten, met de voorkeur voor 90 minuten achter elkaar. Hierdoor kun je meer oefenen en de lesstof beter onthouden. De duur van je rijopleiding bepaal je zelf, en je kunt ervoor kiezen om een proefles te nemen om de beste optie voor jou te bespreken. Het is ook mogelijk om zonder proefles een pakketkeuze te maken. Daarnaast kun je je kans op slagen verbeteren door een tussentijdse toets af te leggen, die als een echt praktijkexamen verloopt. Je kunt hierbij ook vrijstelling krijgen voor bijzondere verrichtingen tijdens je praktijkexamen. Om een praktijkexamen aan te vragen, moet je de rijschool machtigen via de website van het CBR of via een formulier. De machtiging blijft geldig totdat je geslaagd bent.

Wil je weten wat Van Bladeren Rijschool verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Van Bladeren Rijschool of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Van Bladeren Rijschool? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Van Bladeren Rijschool het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Barneveld. Opzoek naar Van Bladeren Rijschool reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Van Bladeren Rijschool

Bezoekers bekeken ook