van Bentum Bouw

van Bentum Bouw is een Bouwbedrijf gelegen aan Esdoornlaan 11 in Garderen.

Meer informatie over van Bentum Bouw in Garderen

We hebben verschillende projecten afgerond, waaronder verbouwingen, nieuwbouw en renovaties. Onze laatste projecten omvatten onder andere slaapkamers, een woonkamer, een kastenwand met kamer en suite deuren, een dakterras, de verbouwing van een appartement en de plaatsing van een schutting en pergola. Daarnaast bieden we ook StucDeco aan, een stuc die slijt- en stootvast is en een autenthieke tadelakt look of strakke betonlook heeft. StucDeco biedt vele voordelen, zoals een snelle en effectieve totale renovatie, slijtvastheid en goede reinigbaarheid. Als u een offerte wilt aanvragen, kunt u uw e-mailadres, naam en telefoonnummer achterlaten.

Wil je weten wat van Bentum Bouw verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van van Bentum Bouw of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij van Bentum Bouw? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je van Bentum Bouw het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Barneveld. Opzoek naar van Bentum Bouw reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. van Bentum Bouw

Bezoekers bekeken ook