Vakantiepark de IJsvogel

Vakantiepark de IJsvogel is een Vakantiepark gelegen aan Kieftveen 18 in Voorthuizen.

Meer informatie over Vakantiepark de IJsvogel in Voorthuizen

Het Veluwegevoel is te ervaren bij vakantiepark de IJsvogel in Voorthuizen. Op dit ruim opgezette park zijn diverse accommodaties te huur, van luxe villa's tot knusse lodges. Ook zijn er groepsaccommodaties beschikbaar. Het park biedt vele faciliteiten, zoals een overdekt zwembad, een bowlingbaan en een restaurant. Daarnaast zijn er speeltuinen, sportvelden en viswater. Het park ligt centraal in Gelderland, vlakbij de Veluwe en nabijgelegen steden zoals Amersfoort, Apeldoorn en Arnhem. Gasten beoordelen het park gemiddeld met een 8,9.

Wil je weten wat Vakantiepark de IJsvogel verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Vakantiepark de IJsvogel of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Vakantiepark de IJsvogel? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Vakantiepark de IJsvogel het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Barneveld. Opzoek naar Vakantiepark de IJsvogel reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Vakantiepark de IJsvogel

Bezoekers bekeken ook