Vakantiepark Capfun Zeumersehof

Vakantiepark Capfun Zeumersehof is een Kampeerterrein gelegen aan Kieftveen 30 in Voorthuizen.

Meer informatie over Vakantiepark Capfun Zeumersehof in Voorthuizen

Zeumersehof is een ideale locatie, gelegen in een groene omgeving dichtbij het centrum van Voorthuizen en de prachtige Veluwe. Op de camping zijn er meerdere zwembaden, waaronder een overdekt zwembad en peuterbaden met een leuk waterspeeltoestel in de vorm van een vikingboot. De Veluwe biedt veel fietsmogelijkheden en er zijn gezellige dorpjes in de buurt om te verkennen. Daarnaast zijn er verschillende attracties in de omgeving, zoals Paleis het Loo, de Julianatoren en het Dolfinarium. Op de camping is er ook veel animatie, zoals de kids-club en tienerclub, en worden er regelmatig grote avonden georganiseerd. Het binnenzwembad is verwarmd en er is een peuterbad met piratenboot. Honden zijn toegestaan in bepaalde accommodaties en er is een broodservice beschikbaar tijdens bepaalde feestdagen en de zomervakantie. Diverse attracties, zoals de Apenheul en Walibi, bevinden zich op korte afstand van de camping.

Wil je weten wat Vakantiepark Capfun Zeumersehof verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Vakantiepark Capfun Zeumersehof of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Vakantiepark Capfun Zeumersehof? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Vakantiepark Capfun Zeumersehof het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Barneveld. Opzoek naar Vakantiepark Capfun Zeumersehof reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Vakantiepark Capfun Zeumersehof

Bezoekers bekeken ook