Vakantieoord "Ruimzicht"

Vakantieoord "Ruimzicht" is een Kampeerterrein gelegen aan Heideweg 20 in Stroe.

Meer informatie over Vakantieoord "Ruimzicht" in Stroe

Kom dan langs op ons vakantieoord Ruimzicht en geniet van de prachtige omgeving van de Veluwe. Met 130 ruime staanplaatsen is er genoeg ruimte voor natuurliefhebbers, rustzoekers, fietsfanaten en wandelaars. In de bosrijke omgeving kunt u genieten van de unieke flora en fauna van de Veluwe. Daarnaast is er ook genoeg te doen voor kinderen, zoals een geitenboerderij en een ruime speeltuin. Voor een uitstapje buiten de natuur kunt u naar het pittoreske dorp Stroe, dat op loopafstand is. Onze camping heeft ook een kantine en grote zaal die te huur zijn voor feesten en partijen. In de zomer is er een recreatieprogramma voor jong en oud. Ook hebben we af en toe stacaravans te koop of een jaarplaats vrij. Kom dus langs en reserveer uw plekje op ons vakantieoord Ruimzicht.

Wil je weten wat Vakantieoord "Ruimzicht" verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Vakantieoord "Ruimzicht" of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Vakantieoord "Ruimzicht"? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Vakantieoord "Ruimzicht" het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Barneveld. Opzoek naar Vakantieoord "Ruimzicht" reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Vakantieoord “Ruimzicht”

Bezoekers bekeken ook