UNIHOUSE

UNIHOUSE is een Bouwbedrijf gelegen aan Essenerweg 46/A in Kootwijkerbroek.

Meer informatie over UNIHOUSE in Kootwijkerbroek

Unihouse is een dynamisch bedrijf dat zich richt op de ontwikkeling van innovatieve, kwalitatieve en duurzame chalets en recreatiewoningen. In samenwerking met Unimaison brengt Unihouse vernieuwende chalets en recreatiewoningen op de markt. De chalets zijn voorzien van goed isolerende sandwichelementen, waardoor ze een lange levensduur hebben. Daarnaast zorgt de seriematige, procesgestuurde productie voor een constante en hoogwaardige kwaliteit. Door de hoge isolatiewaarde van de sandwichelementen kan het energieverbruik en de CO2-uitstoot tot wel 60% worden verminderd in vergelijking met traditionele chaletbouw. Unihouse hecht veel waarde aan duurzaamheid en milieuaspecten en hanteert daarom de Economy Light visie. Dankzij een effectieve organisatie en flexibel productieproces kunnen de chalets op een seriematige, snelle en concurrerende manier worden geleverd.

Wil je weten wat UNIHOUSE verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van UNIHOUSE of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij UNIHOUSE? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je UNIHOUSE het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Barneveld. Opzoek naar UNIHOUSE reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. UNIHOUSE

Bezoekers bekeken ook