Uitvaartdienst.net

Uitvaartdienst.net is een Kerk gelegen aan Goudenstein 66 in Barneveld.

Meer informatie over Uitvaartdienst.net in Barneveld

Met zijn app "Passie voor God" wil Durk Muurling zijn enthousiasme voor Gods woord delen, zowel online als offline. Hij gelooft dat ieder hoofdstuk van de Bijbel ons iets te zeggen heeft en probeert dit te vertalen naar het heden. Hij is beschreven als iemand die als een rabbi nadenkt over het woord. Naast het luisteren naar preken, podcasts en vlogs van Durk, kan men hem ook inhuren als spreker voor bijvoorbeeld huwelijken en uitvaarten. Hij heeft ook een dagelijkse podcast en een YouTube kanaal. Met de nieuwste versie van zijn app "Bijbelsdagboek 3.0" kan men nu ook gemakkelijk luisteren naar zijn podcast. Durk Muurling is beschikbaar als spreker en is te bereiken via zijn contactgegevens.

Wil je weten wat Uitvaartdienst.net verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Uitvaartdienst.net of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Uitvaartdienst.net? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Uitvaartdienst.net het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Barneveld. Opzoek naar Uitvaartdienst.net reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Uitvaartdienst.net

Bezoekers bekeken ook