TV-meubelopmaat

TV-meubelopmaat is een Interieurinrichter gelegen aan Rijnlanderlaan 14 in Barneveld.

Meer informatie over TV-meubelopmaat in Barneveld

Na jaren in de audio- en televisiebranche te hebben gewerkt, is het mij duidelijk geworden dat het design van meubels net zo belangrijk is als de apparatuur zelf. Het is immers belangrijk dat alles één geheel vormt in uw interieur. Ik kan ervoor zorgen dat uw huidige apparatuur geïntegreerd kan worden in een op maat gemaakt tv-meubel dat perfect aansluit bij uw interieurwensen. U hoeft dus geen nieuwe televisie te kopen en kunt de geluidskwaliteit behouden. Daarnaast bied ik ook oplossingen om al uw randapparatuur uit het zicht te plaatsen en om alles te bedienen met één afstandsbediening. Ik gebruik alleen hoogwaardige materialen en er worden geen concessies gedaan aan de kwaliteit. Optioneel kunt u het tv-meubel laten maken met een houten bovenblad of bedekken met gekleurd glas, hardsteen of composiet. Ook kunnen er extra lowboard kastjes of schappen in dezelfde stijl boven het dressoir geplaatst worden om de wand mooi op te vullen.

Wil je weten wat TV-meubelopmaat verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van TV-meubelopmaat of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij TV-meubelopmaat? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je TV-meubelopmaat het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Barneveld. Opzoek naar TV-meubelopmaat reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. TV-meubelopmaat

Bezoekers bekeken ook