Touch By Imke

Touch By Imke is een Aannemer gelegen aan Raadhuisplein 50 in Barneveld.

Meer informatie over Touch By Imke in Barneveld

Touch by Imke is een schoonheidssalon gelegen in het centrum van Barneveld. Ze onderscheiden zich door hun uitgebreide kennis, ervaring en diverse behandelingstechnieken met geavanceerde apparatuur en producten. Het doel is om je goed te laten voelen en er goed uit te laten zien. Ze volgen de trends in de branche en passen de behandelingen aan op jouw wensen. Ze geven ook advies over zorgvuldig gekozen producten en behandelingen. Het team blijft op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen door het volgen van trainingen. Bij Touch by Imke kun je verschillende behandelingen ondergaan, zoals huidverbetering en permanente make-up. De salon zorgt ervoor dat je volledig tot rust komt. Als je vragen hebt, kun je contact opnemen via de verstrekte contactgegevens.

Wil je weten wat Touch By Imke verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Touch By Imke of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Touch By Imke? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Touch By Imke het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Barneveld. Opzoek naar Touch By Imke reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Touch By Imke

Bezoekers bekeken ook