Topspace

Topspace is een Autobedrijf/Garage gelegen aan Briellaerdseweg 44a in Barneveld.

Meer informatie over Topspace in Barneveld

Topspace is een expert in het verhuren van dakkoffers, dakdragers, sneeuwkettingen en fietsdragers. Ze bieden een breed scala aan keuzes, zoals 6 modellen dakkoffers in verschillende maten van S tot XXL. Alle dakkoffers zijn 100% van het merk Thule en ze hebben een huurvoorraad van meer dan 5000 stuks. Montage van de dakkoffers is ook inbegrepen in de service. Daarnaast verhuren ze ook dakdragers die geschikt zijn voor 99,9% van de voertuigen, met de beste pasvorm en geschikt voor alle daktypes. Ook hier is de montage inbegrepen. Voor het huren van een trekhaak bagagebox kunnen klanten kiezen uit Thule BackSpace en Thule Arcos M + L, waarbij de kofferbak toegankelijk blijft en er een actieradiusvoordeel is voor elektrische voertuigen. Ook voor het huren van fietsendragers biedt Topspace verschillende opties, waaronder dragers voor e-bikes, carbonfietsen en normale fietsen, geschikt voor montage op de trekhaak of het dak van het voertuig. Montage van de fietsendragers is ook inbegrepen. Verder kunnen klanten bij Topspace sneeuwkettingen huren van A-merken, geschikt voor personenauto's, SUV's en bestelbussen. Topspace heeft de grootste voorraad van de Benelux op het gebied van sneeuwkettingen. Tot slot bieden ze ook skidragers aan, zowel voor ski's als snowboards, met een laadoppervlak van 50 en.

Wil je weten wat Topspace verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Topspace of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Topspace? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Topspace het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Barneveld. Opzoek naar Topspace reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Topspace

Bezoekers bekeken ook