Tony's Street Food

Tony's Street Food is een Restaurant gelegen aan Rijksweg A1 21 in Stroe.

Meer informatie over Tony's Street Food in Stroe

Tony's is een restaurant dat bekend staat om zijn heerlijke vers bereide specialiteiten, zoals broodjes, tosti's, burgers, warme en zoete snacks, sappen en koffie. Ze serveren biologische en UTZ-gecertificeerde koffie van Lavazza. Om de kwaliteit hoog te houden, investeren ze in barista trainingen, kwaliteitscontroles en goede koffiemachines. Tony's heeft meerdere concepten, waaronder Tony's street food, Tony's coffee & more en Tony's voordeelkaart. Met de voordeelkaart kunnen gasten extra voordeel krijgen en betalen bij koffieautomaten, carwashes en orderkiosken. Er zijn verschillende deals beschikbaar, zoals een koffie deal, ontbijtdeal, hotfooddeal, snackdeal en burgerdeal. Tony's staat bekend om zijn scherpe mealdeals, goede service en kwaliteit. Het is ook mogelijk om online bestellingen te plaatsen.

Wil je weten wat Tony's Street Food verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Tony's Street Food of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Tony's Street Food? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Tony's Street Food het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Barneveld. Opzoek naar Tony's Street Food reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Tony’s Street Food

Bezoekers bekeken ook