Tijmen Bakker Holding B.V.

Tijmen Bakker Holding B.V. is een Poelier gelegen aan Wattstraat 20 in Barneveld.

Meer informatie over Tijmen Bakker Holding B.V. in Barneveld

Elke dag genieten consumenten van de kwaliteit van Thyker Poultry uit Barneveld, zonder dat ze het weten. Thyker Poultry levert kwaliteitsproducten aan bedrijven in de voedselverwerkende industrie en foodservice, zoals verse kipfilets. Ze spelen flexibel in op de wensen van hun klanten, of het nu gaat om speciale sorteringen, unieke verpakkingen of een snelle levering. Hierdoor zorgen ze voor continuïteit in bedrijfsprocessen, een reductie van voorraden en tevreden klanten. Kwaliteit, flexibiliteit, service en snelle levering zijn de meerwaarde van Thyker Poultry.

Wil je weten wat Tijmen Bakker Holding B.V. verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Tijmen Bakker Holding B.V. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Tijmen Bakker Holding B.V.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Tijmen Bakker Holding B.V. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Barneveld. Opzoek naar Tijmen Bakker Holding B.V. reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Tijmen Bakker Holding B.V.

Bezoekers bekeken ook