Tigers LSE

Tigers LSE is een Taekwondoschool gelegen aan Van Renesselaan 64 in Barneveld.

Meer informatie over Tigers LSE in Barneveld

Er is een nieuwe instructeursopleiding genaamd Tigers Voor Nederland, die instructeurs traint om jonge mensen tussen de 2-6 jaar levensvaardigheden aan te leren. Deze vaardigheden helpen jonge mensen om te gaan met de gevaren in de maatschappij. Na succes in andere landen, is de training nu ook beschikbaar in Nederland. De training vindt plaats op verschillende locaties en behandelt onderwerpen zoals omgaan met pestkoppen, vreemde personen, leiderschap en teamwork, vuur, water en verkeer, fitness en gezonde voeding en wereldoriëntatie. Het programma is erkend door verschillende instanties en vereist een basiskennis van Martial Arts. De training wordt aangeboden tegen een bepaalde investering en inschrijving kan via e-mail plaatsvinden. Voor meer informatie kan er contact worden opgenomen met Tigers Nederland.

Wil je weten wat Tigers LSE verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Tigers LSE of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Tigers LSE? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Tigers LSE het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Barneveld. Opzoek naar Tigers LSE reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Tigers LSE

Bezoekers bekeken ook