The 7 Beauties

The 7 Beauties is een Schoonheidssalon gelegen aan Jachtlaan 1 in Barneveld.

Meer informatie over The 7 Beauties in Barneveld

Bij The 7 Beauties kunt u terecht voor behandelingen van top tot teen, zoals het knippen van teennagels en complete gezichtsbehandelingen. Alle behandelingen kunnen naar wens worden aangepast. Bianca Vos, de eigenaresse, is een schoonheidsspecialiste en pedicure met veel ervaring. Ze is begonnen met een opleiding voor schoonheidsspecialiste niveau 3 en heeft daarna niveau 4 behaald met specialisaties in bindweefselmassage en acnébehandelingen. Ze heeft veel ervaring opgedaan in verschillende beautysalons en sauna's in de buurt. Daarnaast heeft ze ook een opleiding tot pedicure gevolgd en is ze doorgegroeid naar medisch pedicure. Als u op zoek bent naar een schoonheidsspecialiste of pedicure voor een ontspannende of doelgerichte behandeling, bent u bij Bianca op het juiste adres. U kunt haar vinden op de Stadskade 480 in Apeldoorn. Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en ontwikkelingen van The 7 Beauties.

Wil je weten wat The 7 Beauties verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van The 7 Beauties of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij The 7 Beauties? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je The 7 Beauties het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Barneveld. Opzoek naar The 7 Beauties reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. The 7 Beauties

Bezoekers bekeken ook