Thaikibo Dojo and Gym

Thaikibo Dojo and Gym is een Sportschool gelegen aan Mandenvlechterslaan 14e in Voorthuizen.

Meer informatie over Thaikibo Dojo and Gym in Voorthuizen

Welkom op de website van Sportschool Thaikibo Dojo and Gym! Via deze site willen we onze bestaande en nieuwe leden op de hoogte houden van de ontwikkelingen op onze sportschool. We bieden lessen in Step, Bodyshape en KBoxingcombat, gegeven door gediplomeerde instructeurs. Dicky Ririhena is verantwoordelijk voor de vechtsporten en Bootcamp en is tevens fitnessinstructeur, sportmasseur en personal trainer. Op onze website kunt u ook wedstrijdinformatie en -verslagen vinden van gala's en andere evenementen waar Thaikibo aan meedoet. Daarnaast zijn er foto's te bekijken in de Media-sectie. Mocht u nog vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op via de gegevens onder "Contact". Osu!(oesh).

Wil je weten wat Thaikibo Dojo and Gym verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Thaikibo Dojo and Gym of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Thaikibo Dojo and Gym? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Thaikibo Dojo and Gym het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Barneveld. Opzoek naar Thaikibo Dojo and Gym reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Thaikibo Dojo and Gym

Bezoekers bekeken ook