Terschuurse Boys

Terschuurse Boys is een Voetbalclub gelegen aan Overbeek, van de Bleekstraat 24 in Terschuur.

Meer informatie over Terschuurse Boys in Terschuur

Op 29 november komt Sinterklaas naar de kantine van Sportpark Overbeek. Hij komt voor de Gigantjes, J07, J08, J09 en voor Revivals Mini's, F-jes en E-tjes, maar ook voor alle kinderen van 0-8 jaar van de leden van beide verenigingen. Daarnaast speelt Terschuurse Boys op zaterdag een bekerwedstrijd tegen Germania 1. Op 14 oktober hebben ze de derby tegen VVOP JO8-2 gewonnen met een uitslag van 5-4. Op 17 oktober is er een filmavond in de kantine en op 7 oktober speelden ze tegen Candia'66 1. Sep Sarelse was pupil van de week en Terschuur heeft helaas zijn eerste nederlaag van het seizoen geleden.

Wil je weten wat Terschuurse Boys verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Terschuurse Boys of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Terschuurse Boys? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Terschuurse Boys het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Barneveld. Opzoek naar Terschuurse Boys reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Terschuurse Boys

Bezoekers bekeken ook