Ter Maaten Houtbewerking B.V.

Ter Maaten Houtbewerking B.V. is een Meubelmakerij gelegen aan Harskamperweg 86 in Kootwijkerbroek.

Meer informatie over Ter Maaten Houtbewerking B.V. in Kootwijkerbroek

Ter Maaten Houtbewerking in Kootwijkerbroek is gespecialiseerd in het maken van handgemaakte interieurs, zoals keukens, badkamers, kastenwanden en woonkamers. Ze hebben al 50 jaar ervaring en streven naar dezelfde kwaliteit als vroeger. Naast particuliere interieurs maken ze ook zakelijke interieurs, zoals directiekamers en bibliotheken. Ter Maaten maakt zowel traditionele, nostalgische en landelijke interieurs als moderne ontwerpen en retrostijlen. Ze kunnen zowel een ontwerp voor u maken als het interieur vervaardigen op basis van het ontwerp van uw eigen ontwerper. Daarnaast heeft Ter Maaten ook een afdeling Orgelbouw, waar ze maatwerk orgelkasten en -meubilair maken.

Wil je weten wat Ter Maaten Houtbewerking B.V. verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Ter Maaten Houtbewerking B.V. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Ter Maaten Houtbewerking B.V.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Ter Maaten Houtbewerking B.V. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Barneveld. Opzoek naar Ter Maaten Houtbewerking B.V. reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Ter Maaten Houtbewerking B.V.

Bezoekers bekeken ook