Tennishal Barneveld

Tennishal Barneveld is een Tennisbaan gelegen aan Plantagelaan 33 in Barneveld.

Meer informatie over Tennishal Barneveld in Barneveld

LTC Barneveld is een tennisvereniging voor jong en oud. Ze bieden tennis- en padelmogelijkheden voor zowel beginners als competitiespelers. De tennisbaan is het hele jaar door geopend, behalve bij slecht weer. In dat geval kunnen leden een binnenbaan reserveren bij Tennishal Barneveld. Voor vragen kunnen geïnteresseerden contact opnemen via e-mail of telefoon. Het adres van de vereniging is Plantagelaan 31, 3772 MB Barneveld. Het KVK-nummer van LTC Barneveld is 40121203.

Wil je weten wat Tennishal Barneveld verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Tennishal Barneveld of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Tennishal Barneveld? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Tennishal Barneveld het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Barneveld. Opzoek naar Tennishal Barneveld reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Tennishal Barneveld

Bezoekers bekeken ook