Technisch Installatiebedrijf Gerritse

Technisch Installatiebedrijf Gerritse is een Loodgieter gelegen aan Sportparkstraat 6 in Voorthuizen.

Meer informatie over Technisch Installatiebedrijf Gerritse in Voorthuizen

Technisch Installatiebedrijf Gerritse (TIBG) is een specialist op het gebied van klimaatbeheersing, aangepast sanitair en maatwerk, vooral in de zorg- en onderwijssector. Ze zijn actief in de particuliere woningbouw en bieden diensten aan op het gebied van nieuwbouw, renovatie, onderhoud en storingen. TIBG verzorgt ook installaties en onderhoudsprojecten voor utiliteitsbouw, kantoorpanden en bedrijfsruimtes, met aandacht voor duurzaamheid. Recentelijk hebben ze projecten uitgevoerd zoals ketelvervanging, renovatie van toiletten en badkamers, en het plaatsen van ketels en vloerverwarming. TIBG is een jong en dynamisch bedrijf dat altijd op de hoogte is van de nieuwste ontwikkelingen en werkt met duurzame en energiezuinige oplossingen. Ze bieden klanten een totaalpakket aan, inclusief advies, ontwerp, aanleg en onderhoud. TIBG hecht veel waarde aan klanttevredenheid en is actief in heel Nederland. Ze bieden diensten aan op het gebied van duurzame technieken, loodgieterswerk/sanitair, centrale verwarming, ontwerp, ventilatie/luchtbehandeling en onderhoud/service. Voor meer informatie kunnen klanten contact opnemen via e-mail of telefoon.

Wil je weten wat Technisch Installatiebedrijf Gerritse verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Technisch Installatiebedrijf Gerritse of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Technisch Installatiebedrijf Gerritse? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Technisch Installatiebedrijf Gerritse het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Barneveld. Opzoek naar Technisch Installatiebedrijf Gerritse reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Technisch Installatiebedrijf Gerritse

Bezoekers bekeken ook