Tandartsenpraktijk Pronk

Tandartsenpraktijk Pronk is een Tandarts gelegen aan Koolhovenstraat 6 in Barneveld.

Meer informatie over Tandartsenpraktijk Pronk in Barneveld

Tandartspraktijk Pronk in Barneveld is een moderne groepspraktijk waar goede mondzorg en een plezierige werksfeer centraal staan. Het team bestaat uit vier tandartsen, (paro)preventie-assistentes, assistentes en baliemedewerkers die samenwerken aan een gezonde mond. De praktijk richt zich niet alleen op het vullen van gaatjes, maar ook op preventie en begeleiding bij het poetsen en controleren op tandbederf. Voor het maken van afspraken kunt u gebruik maken van een link in uw oproepmail, maar u kunt ook telefonisch contact opnemen op werkdagen tussen 08.30 en 11.30 uur en op maandag tot en met donderdag tussen 13.00 en 15.00 uur. Bij spoedklachten kunt u op werkdagen tussen 08.00 en 17.00 uur bellen naar 0342-417 302, en buiten deze tijden kunt u contact opnemen met de dienstdoende tandarts. Daarnaast heeft de praktijk momenteel openstaande vacatures voor preventie-assistent(e) en tandartsassistent(e).

Wil je weten wat Tandartsenpraktijk Pronk verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Tandartsenpraktijk Pronk of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Tandartsenpraktijk Pronk? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Tandartsenpraktijk Pronk het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Barneveld. Opzoek naar Tandartsenpraktijk Pronk reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Tandartsenpraktijk Pronk

Bezoekers bekeken ook