Tafelwerk

Tafelwerk is een Meubelmakerij gelegen aan Klettersteeg 28 in Achterveld.

Meer informatie over Tafelwerk in Achterveld

Tafelwerk is een bedrijf dat gespecialiseerd is in het ontwerpen en maken van unieke en op maat gemaakte tafels. Ze gebruiken verschillende materialen zoals hout, staal, epoxy en beton en combineren vakmanschap uit het heden en verleden. Elke behandeling en ontwerp is persoonlijk en wordt gemaakt naar de wens van de klant. Het assortiment van Tafelwerk is uitgebreid en als je niet vindt wat je zoekt, kunnen ze samen met jou het gewenste meubel ontwerpen. Ze bieden een grote keuze aan houtsoorten en behandelingen, waaronder Suar, Eiken, Mango, Teak en nog veel meer. Tafelwerk werkt niet vanuit een showroom, maar komt graag bij jou langs met hun stalen en materialen. Ze bieden verschillende soorten tafels, tafelonderstellen, salontafelonderstellen, TV-meubels en maatwerk aan. Je kunt contact met hen opnemen via telefoon, WhatsApp of e-mail.

Wil je weten wat Tafelwerk verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Tafelwerk of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Tafelwerk? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Tafelwerk het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Barneveld. Opzoek naar Tafelwerk reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Tafelwerk

Bezoekers bekeken ook