Tafelhuis

Tafelhuis is een Meubelwinkel gelegen aan Nijverheidsweg 9 in Barneveld.

Meer informatie over Tafelhuis in Barneveld

Bij Tafelhuis kun je investeren in een unieke tafel op maat, volledig naar jouw wensen. De vormgeving, maatvoering en materiaalkeuze worden afgestemd op jouw voorkeuren. Ze bieden een ruime keuze aan materialen, zoals marmer, graniet en keramiek. Daarnaast maken ze ook onderstellen op maat en kunnen ze zelfs een ontwerp van jou realiseren. De levering is gratis en inclusief montage binnen Nederland en België, en er geldt een garantie van vijf jaar. Je kunt een afspraak maken om de showroom en werkplaats te bezoeken, waar ze het marmer op maat zagen en de bewerking aanpassen naar jouw keuze. Na het plaatsen van een bestelling bespreek je alle details, en indien iets niet op voorraad is, kan het besteld worden met een levertermijn van 4-8 weken. Tijdens het productieproces word je op de hoogte gehouden en wordt er een afspraak gemaakt voor de levering.

Wil je weten wat Tafelhuis verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Tafelhuis of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Tafelhuis? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Tafelhuis het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Barneveld. Opzoek naar Tafelhuis reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Tafelhuis

Bezoekers bekeken ook