Sushi Garden

Sushi Garden is een Sushi takeaway gelegen aan Hoofdstraat 214 in Voorthuizen.

Meer informatie over Sushi Garden in Voorthuizen

Bij Sushi Garden in Voorthuizen kun je terecht voor dagverse sushi, poké bowls en Aziatische snacks. Of je nu een visliefhebber, vleeseter, vegetariër of veganist bent, Sushi Garden heeft voor iedereen heerlijk eten. Alle sushi en poké bowls worden dagvers gemaakt en zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren. Het is aan te raden om je bestelling op tijd te plaatsen. Op het menu vind je ook sashimi, salades en nog veel meer. Daarnaast kun je bij Sushi Garden catering bestellen voor feestjes. Het afhaalrestaurant is een initiatief van Restaurant Rose Garden en is gelegen aan de Hoofdstraat 214 in Voorthuizen. Ze zijn geopend van dinsdag tot en met zondag en je kunt zowel online bestellen als ter plekke afhalen. Voor meer informatie en het volledige menu kun je terecht op de website van Sushi Garden.

Wil je weten wat Sushi Garden verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Sushi Garden of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Sushi Garden? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Sushi Garden het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Barneveld. Opzoek naar Sushi Garden reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Sushi Garden

Bezoekers bekeken ook