Studio Hilma

Studio Hilma is een Fotostudio gelegen aan Postweg 58 in De Glind.

Meer informatie over Studio Hilma in De Glind

Studio Hilma is een fotografie- en kunststudio gevestigd in een boerderij in De Glind. De omgeving is rustig en landelijk, waardoor je je in Frankrijk waant. Naast fotografieopdrachten is scheppende kunst een essentieel onderdeel van het leven van de studio. De kunstwerken variëren van tekeningen, fotografie, schilderkunst en objecten tot props voor films en glas-in-lood. De werken worden verkocht via exposities en binnenkort ook via een eigen webshop. Klanten zijn zeer tevreden over de foto's van Hilma en raden een fotoshoot aan. Voor meer informatie of het maken van een afspraak kunt u contact opnemen met Studio Hilma.

Wil je weten wat Studio Hilma verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Studio Hilma of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Studio Hilma? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Studio Hilma het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Barneveld. Opzoek naar Studio Hilma reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Studio Hilma

Bezoekers bekeken ook