Stichting Topvolleybal Barneveld

Stichting Topvolleybal Barneveld is een Volleybalclub gelegen aan Rietberglaan in Barneveld.

Meer informatie over Stichting Topvolleybal Barneveld in Barneveld

Het herenteam Simplex/SSS H1 zal op zaterdag 2 september worden gepresenteerd op de SSStartdag. Hoewel de competitie pas op 21 oktober begint, kunnen fans het team al aanmoedigen tijdens oefenwedstrijden. De selectie heeft ruim de tijd gehad om zich voor te bereiden op het nieuwe seizoen. De Eredivisie Volleybal is nu officieel losgekoppeld van de Nederlandse Volleybalbond, maar er blijft een nauwe samenwerking bestaan. Simplex/SSS heeft haar selectie voor het nieuwe seizoen bijna rond, met nieuwe spelers Ferdy van Dijk, Alek Aleksov, Tieme de Jong en Steijn van den Bos. De club organiseert ook een veiling om geld in te zamelen voor de slachtoffers van aardbevingen in Turkije en Syrië. Simplex/SSS heeft het afgelopen seizoen afgesloten als nummer vijf in de competitie en heeft het meest succesvolle seizoen ooit gehad. De BusineSSSclub heeft geld ingezameld voor Stichting Breath tijdens een evenement met Joop Alberda als hoofdspreker.

Wil je weten wat Stichting Topvolleybal Barneveld verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Stichting Topvolleybal Barneveld of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Stichting Topvolleybal Barneveld? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Stichting Topvolleybal Barneveld het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Barneveld. Opzoek naar Stichting Topvolleybal Barneveld reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Stichting Topvolleybal Barneveld

Bezoekers bekeken ook