Stichting Bedrijfsvolleybal Barneveld

Stichting Bedrijfsvolleybal Barneveld is een Volleybalclub gelegen aan Rietberglaan 4 in Barneveld.

Meer informatie over Stichting Bedrijfsvolleybal Barneveld in Barneveld

In seizoen 2024 van het Bedrijfsvolleybaltoernooi zullen er maximaal 40 teams deelnemen. Inschrijvingen voor dit seizoen kunnen worden ingediend en de teams die zich als eerste inschrijven krijgen voorrang bij de indeling van de poules. Uitnodigingen voor het toernooi zullen begin september worden verstuurd op basis van de teams van vorig jaar en nieuwe aanmeldingen. Als er meer dan 40 inschrijvingen zijn, zullen de laatste teams op de reservelijst worden geplaatst voor het jaar 2025. Daarnaast zijn er zes nieuwe teams toegevoegd aan het Bedrijfsvolleybaltoernooi van 2023, waardoor er een tweede klasse is toegevoegd voor heren- en mixteams. Het toernooi werd als succesvol beschouwd met 28 deelnemende teams.

Wil je weten wat Stichting Bedrijfsvolleybal Barneveld verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Stichting Bedrijfsvolleybal Barneveld of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Stichting Bedrijfsvolleybal Barneveld? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Stichting Bedrijfsvolleybal Barneveld het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Barneveld. Opzoek naar Stichting Bedrijfsvolleybal Barneveld reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Stichting Bedrijfsvolleybal Barneveld

Bezoekers bekeken ook