Sportconnector B.V.

Sportconnector B.V. is een Sportclub gelegen aan Energieweg 60 in Barneveld.

Meer informatie over Sportconnector B.V. in Barneveld

SportConnector is een organisatie die mensen verbindt met de sportwereld. Ze helpen bij het vinden van versterking, werkzaamheden en sportprogramma's. SportConnector brengt mensen in verbinding met sport en bewegen door het inzetten van docenten, trainers en sportondersteuners. Ze willen zo veel mogelijk mensen de positieve effecten van sport en bewegen laten ervaren. SportConnector werkt met een All-In concept en biedt onder andere vakdocenten aan voor lessen LO, verbindt trainers aan verenigingen en biedt multisport lessen aan voor kinderen. Ze zijn trots op hun samenwerkingen met verschillende schoolgroepen, scholen en verenigingen. Voor vragen kan er contact met hen worden opgenomen.

Wil je weten wat Sportconnector B.V. verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Sportconnector B.V. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Sportconnector B.V.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Sportconnector B.V. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Barneveld. Opzoek naar Sportconnector B.V. reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Sportconnector B.V.

Bezoekers bekeken ook