Sportchallenge Dorskamp

Sportchallenge Dorskamp is een Sportclub gelegen aan Dorskamp in Barneveld.

Meer informatie over Sportchallenge Dorskamp in Barneveld

Het Sportchallenge Power Team biedt laagdrempelige sportmogelijkheden zonder abonnement. Ze organiseren bootcamps op verschillende locaties voor alle niveaus. Je kunt je aanmelden voor een proefles om te zien of het iets voor jou is. Daarnaast bieden ze begeleiding op het gebied van voeding, waarbij ze samen met jou persoonlijke doelen stellen en een programma kiezen dat bij jou past. Het team hecht waarde aan jouw verhaal en helpt je graag op weg naar jouw doelen. Ze hebben al verschillende positieve ervaringen van tevreden klanten ontvangen.

Wil je weten wat Sportchallenge Dorskamp verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Sportchallenge Dorskamp of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Sportchallenge Dorskamp? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Sportchallenge Dorskamp het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Barneveld. Opzoek naar Sportchallenge Dorskamp reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Sportchallenge Dorskamp

Bezoekers bekeken ook