Sport & Squashclub do-it!

Sport & Squashclub do-it! is een Sportschool gelegen aan Parmentierstraat 4 in Barneveld.

Meer informatie over Sport & Squashclub do-it! in Barneveld

Sportclub & Squashclub do-it heeft als missie om meer mensen in Barneveld actief te laten worden in sport. Ze willen de sport en sportbeleving verbeteren in de hele gemeenschap. Ze streven ernaar om op een professionele manier mensen te helpen naar een gezonder en sportiever leven, in een gezellige en sociale omgeving. Klanttevredenheid is erg belangrijk voor hen en 96% van de klanten beveelt Sportclub Do-it aan. Er zijn verschillende sportactiviteiten beschikbaar, zoals pilates, spinning, yoga en boksen. Ze bieden ook een fitheidstest aan en begeleiding om fit te blijven. Er is ook een kidsclub beschikbaar. Op sociale media kan je Sportclub Do-it volgen voor meer informatie.

Wil je weten wat Sport & Squashclub do-it! verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Sport & Squashclub do-it! of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Sport & Squashclub do-it!? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Sport & Squashclub do-it! het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Barneveld. Opzoek naar Sport & Squashclub do-it! reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Sport & Squashclub do-it!

Bezoekers bekeken ook