Sport Society Voorthuizen

Sport Society Voorthuizen is een Sportschool gelegen aan Baron van Nagellstraat 37a in Voorthuizen.

Meer informatie over Sport Society Voorthuizen in Voorthuizen

Bij Sport Society kan je de tijd vinden om te sporten, zelfs als je een druk leven hebt. Ze introduceren een nieuw concept genaamd de eGym-cirkel, waarmee je op een efficiënte en veilige manier kan trainen voor snel resultaat. Daarnaast bieden ze Small Group Training groepslessen aan om je persoonlijke doelen te behalen. Als je liever persoonlijke begeleiding wilt, hebben ze ervaren personal trainers beschikbaar. De leden zijn enthousiast over de goede begeleiding, vertrouwelijke en veilige omgeving, en aangename sfeer bij Sport Society. Ze raden het zeker aan om zelf te ervaren. Je kan zelfs een gratis proeftraining volgen. Sport Society heeft verschillende locaties, waaronder Harskamp, Achterveld, Barneveld, Voorthuizen en Wekerom.

Wil je weten wat Sport Society Voorthuizen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Sport Society Voorthuizen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Sport Society Voorthuizen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Sport Society Voorthuizen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Barneveld. Opzoek naar Sport Society Voorthuizen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Sport Society Voorthuizen

Bezoekers bekeken ook