Sport Society Barneveld

Sport Society Barneveld is een Sportschool gelegen aan Bellstraat 35 in Barneveld.

Meer informatie over Sport Society Barneveld in Barneveld

Sport Society introduceert een nieuw concept genaamd de eGym-cirkel, waarmee je op een efficiënte en veilige manier kunt trainen voor snel resultaat. Daarnaast bieden ze Small Group Training groepslessen aan om persoonlijke doelen te behalen. Voor degenen die liever persoonlijke begeleiding willen, heeft Sport Society ervaren personal trainers beschikbaar. Leden zijn enthousiast over de complete workouts die in korte tijd kunnen worden gedaan, evenals de mogelijkheid om cardiotraining toe te voegen. Ze prijzen ook de goede begeleiding en veilige omgeving. Sport Society biedt gratis proeftrainingen aan en heeft verschillende locaties, waaronder Harskamp, Achterveld, Barneveld, Voorthuizen en Wekerom.

Wil je weten wat Sport Society Barneveld verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Sport Society Barneveld of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Sport Society Barneveld? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Sport Society Barneveld het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Barneveld. Opzoek naar Sport Society Barneveld reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Sport Society Barneveld

Bezoekers bekeken ook