Spoor 3

Spoor 3 is een Cultureel centrum gelegen aan Stationsweg 29 in Barneveld.

Meer informatie over Spoor 3 in Barneveld

SPOOR 3 is een nieuw cultureel en sportief centrum in Barneveld. Ze bieden een gevarieerd programma aan voor jong en oud in hun vier zalen. Deze locatie is ideaal voor het organiseren van workshops en seminars in een huiselijke omgeving. De barruimte genaamd De Remise is een gezellige plek om na het sporten nog even na te praten. Daarnaast worden er ook workshops aangeboden door Atelier Hupsakee in Perron 4. Op de website kun je het rooster bekijken om te zien of er iets interessants voor jou bij zit, of je kunt gewoon gezellig langskomen. Kortom, kom, kijk, doe en ervaar! Voor meer informatie kun je mailen naar info@spoor3barneveld.nl.

Wil je weten wat Spoor 3 verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Spoor 3 of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Spoor 3? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Spoor 3 het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Barneveld. Opzoek naar Spoor 3 reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Spoor 3

Bezoekers bekeken ook