Splash Openluchtbad de Glind

Splash Openluchtbad de Glind is een Buitenzwembad gelegen aan Ringlaan 10 in De Glind.

Meer informatie over Splash Openluchtbad de Glind in De Glind

Het zwemseizoen van Splash, een kleinschalig openluchtzwembad in De Glind, is voorbij en het zwembad is gesloten. Maar vanaf half mei 2024 hopen ze iedereen weer terug te zien. Splash biedt een verscheidenheid aan baden, een ruime zonneweide met speeltoestellen en een kiosk. Het zwembad is geschikt voor jong en oud, met een peuterbad, een groot bad met oplopend niveau en een diep gedeelte voor mensen met een zwemdiploma. Een zomer lang zwemmen kan al vanaf €57,50 met een abonnement in de voorverkoop, maar ook dagkaartjes zijn beschikbaar voor €6,50. Het zwembad is geopend van half mei tot en met 26 augustus 2023, maar het weer kan roet in het eten gooien. Voor informatie over openingstijden en speciale activiteiten kan men de Facebook-pagina in de gaten houden. Tijdens het zwemmen kunnen bezoekers de zwembadvriendjes Droppie en Druppie tegenkomen, die helpen bij het vinden van de faciliteiten zoals de toiletten, kiosk en EHBO. Meer informatie over het zwembad en de regels is te vinden op de website.

Wil je weten wat Splash Openluchtbad de Glind verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Splash Openluchtbad de Glind of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Splash Openluchtbad de Glind? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Splash Openluchtbad de Glind het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Barneveld. Opzoek naar Splash Openluchtbad de Glind reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Splash Openluchtbad de Glind

Bezoekers bekeken ook