Solimas Barneveld

Solimas Barneveld is een IT-consultancy gelegen aan Anthonie Fokkerstraat 2 in Barneveld.

Meer informatie over Solimas Barneveld in Barneveld

Solimas is een groep van ICT-dienstverleners in Nederland die werkt vanuit diverse locaties. Ze leveren een verscheidenheid aan ICT-diensten en bieden cloudoplossingen en een veilige ICT-infrastructuur. Ze hebben specialisten op het gebied van netwerkbeheer, ICT-consultancy en security. Daarnaast bieden ze ook ondersteuning op het gebied van ICT-beheer en hebben ze een eigen private cloud. Solimas heeft klanten zoals HTM Personenvervoer, SMS-oncology en FIFPro. Ze hebben ook een kantoor in Den Bosch waar hun ICT-professionals klaarstaan om vragen te beantwoorden.

Wil je weten wat Solimas Barneveld verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Solimas Barneveld of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Solimas Barneveld? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Solimas Barneveld het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Barneveld. Opzoek naar Solimas Barneveld reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Solimas Barneveld

Bezoekers bekeken ook