Snellen Bouw en Montage

Snellen Bouw en Montage is een Bouwbedrijf gelegen aan Wilhelminastraat 73 in Barneveld.

Meer informatie over Snellen Bouw en Montage in Barneveld

Snellen Barneveld is een bouw- en montagebedrijf dat gespecialiseerd is in nieuwbouw, verbouwingen en renovaties. Ze bieden maatwerk voor afbouw, interieur en timmerwerk voor zowel particulieren als bedrijven. Of het nu gaat om het bouwen van een nieuw huis, een schuur of een tuinhuis, Snellen Barneveld kan het allemaal. Ze hebben ook ervaring in verbouwingen, zoals het uitbreiden van keukens, het creëren van meer licht in badkamers en het aanpassen van de indeling van panden. Daarnaast kunnen ze u ook helpen met renovaties en denken ze graag met u mee over de mogelijkheden. Ze hebben al verschillende projecten succesvol afgerond, zoals een gezamenlijk woonhuis in Cothen, een nieuwe kap in Beekbergen en aanbouwen in Ijsselstein en Nieuwegein. U kunt contact met hen opnemen via het contactformulier op hun website of door te bellen naar het verstrekte telefoonnummer. Ze zijn gevestigd aan de Wilhelminastraat 73 in Barneveld en hun e-mailadres is info@snellenbarneveld.nl.

Wil je weten wat Snellen Bouw en Montage verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Snellen Bouw en Montage of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Snellen Bouw en Montage? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Snellen Bouw en Montage het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Barneveld. Opzoek naar Snellen Bouw en Montage reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Snellen Bouw en Montage

Bezoekers bekeken ook